Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільська міська рада судиться із телерадіокомпанією відомого екс-регіонала

Управління стратегічного розвитку міста подало позов до суду на ТРК «Тернопіль».

sug123Телерадіокомпанія «Тернопіль» була заснована колишнім народним депутатом та головою Тернопільської обласної організації «Партії регіонів» Орестом Муцом, повідомляє «Без табу».

Підприємство раніше володіло рекламними дошками, однак за оренду землі під біл-бордами гроші не сплатило. Притягнути до відповідальності компанію головного регіонала Тернопільщини тепер має Господарський суд Тернопільської області. Борг ТРК «Тернопіль» становить 36 193 грн.

«Колись ця компанія була великим гравцем на ринку реклами та мала з нашим управлінням угоду про тимчасове розміщення на орендованій землі біл-бордів та сіті-лайтів. Ці об’єкти компанія перепродала іншому рекламісту, та у ТРК «Тернопіль» залишився борг перед управлінням понад 30 тисяч гривень. Вони надали нам гарантійний лист, у якому зобов’язувалися протягом року по три тисячі гривень щомісяця цю суму сплатити. І ми їм повірили, гарантійний лист у нас є з відповідними штампами та реквізитами», – коментує начальник управління-позивача Юрій Дейнека.

Перше судове засідання в справі повинне було відбутися 10 жовтня, та його перенесли на 27 жовтня через неявку позивача та ненадання суду необхідних документів.

У тернопільських депутатів є нагода розім’яти м’язи напередодні сесії

Тернопільська актриса розповіла про свої зйомки у польському фільмі “Волинь”