Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутати хочуть призначити головного редактора газети «Тернопіль вечірній»

Проект рішення про призначення головного редактора газети “Тернопіль вечірній” сьогодні, 5 вересня, зареєстрував депутат міської ради Іван Зінь.

тв-4Згідно з підготовленим проектом, пропонується оприлюднити на сайті міської ради інформацію про збір пропозицій щодо призначення на посаду головного редактора (або виконувача обов’язків головного редактора) газети «Тернопіль вечірній».

Секретар міської ради спільно з головами депутатських фракцій та головами постійних депутатських комісій мають вивчити зібрані пропозиції та подати на затвердження на черговому пленарному засіданні сесії.

До моменту призначення нового головного редактора або виконувача обов’язків головного редактора газети «Тернопіль вечірній» пропонується призначити виконувачем обов’язків головного редактора Лівінського Олега Миколайовича.

Ініціатор цього проекту свободівець Іван Зінь пояснив, що з часу виборів минуло уже майже рік, однак у газеті міськради не висвітлюється робота депутатів, а також виконавчих структур міської ради.

– Мова йде навіть не про те, щоб висвітлювалася інформація про діяльність депутатів. – каже Іван Зінь. – Також там відсутня інформація і про роботу начальників управлінь. Тому є потреба в тому, щоб запросити керівника газети на сесію міськради та почути від нього яким він далі бачить подальший розвиток газети на наступний рік, які плани з висвітлення діяльності міської ради тощо. В залежності від результатів зустрічі і буде прийматися рішення.

 

На Тернопільщині у результаті пожежі загинув чоловік

В аварії поблизу Тернополя загинув пішохід