Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Розбите вікно в авто та зневага – як у Тернополі дамбу ремонтують

Ділянку з важкою технікою, де і проводять ремонт дамби, від проїжджої частини не відділили. І через цю халатність постраждав автомобіль терноплянки.

авто2Поки триває реконструкція дамби Тернопільського ставу і відновлення дорожнього покриття зокрема, частину автошляху все ж залишили для користування водіїв.

Про ситуацію терноплянка Олеся Деменчук наисала у себе на сторінці у соцмережах.

“Поділюсь з вами історією, що сталася вчора зі мною на дамбі, зокрема в місці, де проводять ремонті роботи, тому що обурює те, з якою халатністю та абсолютним нехтуванням техніки безпеки там ведеться цей ремонт.

Коротко, щоб не затримувати ні ваш, ні свій час- під час руху в цьому місці за кермом свого автомобіля відчула дрібний звук від будматеріалів по авто ( осколки зварки чи , можливо, камінчики від роботи з піскоструєм..- я жінка, особливо в цьому не розбираюсь…)в результаті попадання цих предметів- результат – скло посипалось прямо в салон автомобіля..

Шокована, відігнала авто на декілька метрів вище, щоб не створювати затор, та пішла вияснити якісь пояснення з боку робочих, що там знаходились. У відповідь вони запитали, чи є у мене страховка і що вона мені все має покрити.

Коли я відповіла, що машина, звичайно, застрахована, але за це подбала я, а мені хотілось би знати , за що несуть відповідальність зокрема вони,-відповідь була ” Явно не за вас …( шок) ви розумієте, всяке стається… В нас все так робиться..”

Визвала поліцію, обурило надзвичайно це безвідповідальне ставлення .  Невже не можна обгородити належним чином місце, де проводиться ремонт??? Щодня це місце проіжджають тисячі автомобілів фактично в декількох сантиметрах від проведення робіт!

На щастя, в салоні не було ні дітей, ні дорослих, і все обійдеться звичайним ремонтом. А якщо це зашкодило б чиємусь здоров’ю?? “Так сталось” …і розвели руками?? Майте на увазі цю інформацію, та бережіть себе та своє майно”, – написала пані Деменчук.

У Тернополі залишену без нагляду дівчинку напоїли двоє чоловіків

На хабарі за тепличний комплекс упіймали головного інспектора будівельного нагляду