Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

З понеділка у Тернополі починають проводити запис дітей на плавання

У Дитячо-юнацькій спортивній школі №2 на вулиці Острозького,16 закликають батьків вчасно записувати школярів на плавання. Оскільки кількість місць обмежена.

плаванняХоч у дитячій спортивній школі існує щомісячний набір дітей на оздоровче плавання, сподіватися на те, що хтось покине групу не варто, якщо ви хочете записати дитину на заняття уже від початку навчального року.

Щоб записати дитину на плавання, потрібно, щоб у дні набору прийшов хтось із батьків і вніс ім’я дитини у списки.

«Ми проводимо оздоровче плавання для дітей будь-якої вікової категорії , як мають бажання і потребу оздоровитися. За рік часу маленькі діти, з 7 років, усі вміють плавати вільним стилем на животі і на спині – 25 метрів пропливуть усі», – зазначив директор Тернопільської ДЮСШ №2 Андрій Рибак.

Вікових обмежень немає і дітей можна записувати на навчання плаванню уже з 7 років, запевнили у школі. Натомість набір в усі групи проводитимуть з 29 по 31 серпня, з 10:00 до 13:00 кожного дня.

Уже згодом тренер розповість батькам, що потрібно їм принести. А це довідка від дерматолога, від педіатра, результати аналізу на наявність глистів (ентеробіоз, – ред.).

Вартість місячного абонементу на уроки плавання не перевищують 260 грн. на місяць.

І хоч спортивна школа має у пріоритеті дітей, які займаються плаванням професійно, у басейні на Острозького є достатньо місця, щоб навчати плаванню 600-700 дітей на рік.

ФК “Тернопіль” навіть напередодні Дня міста не зміг порадувати своїх вболівальників

Сьогодні у Тернополі на двох сценах одночасно виступатимуть «Мед Хедс» і Віктор Павлік