Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський нардеп потрапив у ДТП – автомобіль в’їхав у бетонні блоки (ФОТО)

Народний депутат від Тернопільщини Олег Барна сьогодні вночі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

дтп-барна1Про цей випадок повідомив сам нардеп у соціальних мережах.

“ЯКЩО НЕ УБИЛИ В АТО, ТО МОЖНА УБИТИСЯ НА ДОРОЗІ, НА БЛОКПОСТУ В ГЛИБОКОМУ ТИЛУ.
Сьогодні о 3.00 ночі перед м.Ізюм , за 130км. до Харкова, повертаючись із зони АТО, потрапили в ДТП на блокпосту, в’їхавши у бетонні блоки, прикриті авторезиною, котрими до половини перегородили дорогу і повністю перекрили полосу, по котрій ми їхали. Відсутність попереджувальних та світлових знаків ще й підсилених туманом не давали шансу уникнути зіткнення та «зробили» свою справу.

дтп-барна2Постраждав міцний позашляховик товариша, а нам удар послабили подушки безпеки, обійшлися синцями та царапинами. Представники поліції тільки сказали, що ми не перші, що в’їхали у бетонну загороду. Цікаво, чи хоч після цього випадку будуть поставлені належні попереджувальні та світлові знаки заздалегідь, попереду перед блоками, котрі допоможуть попередити водія про те, що полоса, по котрій він їде, повністю перегороджена бетонними блоками, перед котрими поставили ще й чорну резину, що зливається в пасмурний колір ночі.

Це просто «звіздець», друзі, бо якщо на передку не вбили, то на дорозі убитися можна із-за халатності та непрофесійності посадовців, котрих для профілактики потрібно відправити таки на курси в АТО, на передок, для виховання в них елементарної поваги до свого народу, відповідальності до своїх обов’язків, виховання гідності до своєї посади і звання. Ось таке реформування «на асфальті». – написав Олег Барна на своїй сторінці у Фейсбуці. 

У Тернополі водій встановив новий алкогольний рекорд – 3,54 проміле

Євро-2016: Збірна Уельсу впевнено обіграла Бельгію та вийшла у півфінал (ВІДЕО)