Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільські патрульні і за 5 м не бачать, як вправні бабусі торгують із землі

Копи зганяють стихійну торгівлю на вулиці Чорновола, а до Привокзальної площі добратися не можуть – потрібно перейти дорогу.

IMG_3206В обідню пору дорога до залізничної станції «Тернопіль» на вулиці Чорновола на диво безлюдні. На проїжджій ділянці транспорт їздить без перешкод, а на тротуарах – жодної шаленої бабусі, яка зазвичай пропонує придбати продукти просто із землі.

Відразу ж звертаєш увагу на те, чому на прохідній привокзальній вулиці так спокійно – сьогодні тут патрулюють нові копи.

«Люди реагують по-різному: одні нормально, а інші проклинають. Але зганяємо усіх без виключень – дозволь одній бабці торгувати, як інша теж прийде», – розповів один із патрульних, які обходили вулицю Чорновола.

Однак далі перехрестя і пішохідного переходу, який веде до Привокзальної площі, патрульні не йдуть.

Я запитала, чому, невже це не їхня вже територія і там на стихійну торгівлю патрульні закривають очі? Та у відповідь почула тільки:

«Та ні, ми туди підемо».

А тим часом, поки тернопільські копи не переходили дорогу, на Привокзальній площі стихійний ринок переживав ще один бурхливий день, коли продавці намагаються продати свою городину та молочні продукти, не переймаючись за здоров’я покупців.

IMG_3207    IMG_3208

Тільки за 10 хвилин патрульні двічі доходили до переходу від вулиці Чорновола до Привокзальної площі. Двічі стояли поруч світлофору і дивилися, як продавці справно торгують продукти із землі.

Але я так і не побачила, щоб вони зробили наступний крок – перейшли дорогу і почали хоча б попереджувальні бесіди із недобросовісними продавцями.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

На Тернопільщині троє молодих людей упали з одного скутера

На Тернопільщині під час святкування дня народження загинув чоловік