Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Що в таку спеку коїться на тернопільському пляжі “Циганка” (ФОТО)

На дикому пляжі «Циганка» уже укріпили берегову лінію із Тернопільським ставом. Реконструкція від водозабірної станції до рятувальної вишки триватиме до 27 серпня.

Циганка1 Циганка2

Тепер ремонтники підготовлюють територію під облаштування прогулянково-відпочинкової зони із місцями для паркування.

«Відповідно до титульного списку, затвердженого міською радою 15 червня 2016 року №533, із змінами, на «Циганку» виділено 5 млн. грн. За ці кошти, окрім виконаних робіт, облаштують відпочинкову зону, фонтани, скейт парк та дитячий майданчик», – розповів начальник міського управління житлово-комунального господарства Микола Лесів.

циганка3 циганка4

Розбитий асфальт і вигнуту огорожу, які розмежовують набережну і Тернопільський став від пивзаводу до острівця Закоханих,теж не залишать без уваги. Уже сьогодні на цій ділянці старий паркан знімають та забивають палі для нового. Після цього там укріплять берегову зону.

Ділянку реконструкції набережної від пивзаводу до острівця Закоханих також планують завершити до Дня міста. Але посадовці кажуть, що бруківку там вкладатимуть все ж пізніше.

Та вартуватиме такий ремонт дорожче ніж відпочинкова зона на «Циганці» – з міського бюджету загалом мають виділити 5,8 млн. грн., з яких 4 млн. грн. на проведення робіт уже освоюють.

циганка5 циганка6

циганка7 циганка9

Під час сплаву по Дністру загинув чоловік

До кінця липня тернополяни можуть оскаржити підняття тарифу на проїзд на катері