Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У поліції розповіли коли запровадять у Тернополі відеофіксацію порушень на дорогах

Убезпечити патрульних та водіїв від хабарництва в Україні намагаються запровадивши автоматизовану фото- і відеофіксацію.

видео-пдрТака система сьогодні працює у тестовому режимі у Києві і після випробування автоматизовану фото- і відеофіксацію невдовзі запровадять в усіх містах держави, зокрема і в Тернополі.

«Цю систему добре протестують, щоб із законодавством все добре було і людям не було чого таку фіксацію оскаржувати, і згодом вона запрацює і в нас, у Тернополі», – розповів начальник патрульної поліції міста Володимир Струк.

Та це не усі нововведення, які діятимуть для збереження копів і водіїв від хабарництва. Вже у 4 областях України випробовують електронне ведення документообігу.

«Є проблеми в тому, що зараз дві різні бази даних використовуються для обробки адмінматеріалів. Тому електронний документообіг впроваджується дуже довго, адже дуже багато баз даних переробляється на ці електронні протоколи», – додав Володимир Струк.

Патрульні також зазначили, що мають обладнання для роботи з електронним документообігом, так як кожному з них надали планшети. Але тепер їм потрібно ще придбати принтери.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

На Тернопільщині посеред дороги загорівся легковий автомобіль

Підприємець із Тернопільщини скоїв смертельне ДТП у Закарпатській області