Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

ФК “Тернопіль” наступного сезону виступатиме у першій лізі

ФК “Тернопіль” зберіг прописку у першій лізі українського чемпіонату завдяки добре розвинутій спортивній базі клубу та активності уболівальників.

фк-тернопиль123У п’ятницю, 24 червня, відбулося засідання виконкому ПФЛ, на якому було затверджено складу учасників другої та першої ліги.

Нагадаємо, ФК “Тернопіль” минулого сезону посів передостаннє місце у першій лізі і мав би вилетіти у другу лігу.

Але з першої ліги знялися київське “Динамо-2” та криворізький “Гірник”. Водночас, на засіданні ПФЛ прийняли рішення з наступного сезону розширити першу лігу з 16 до 18 команд.

Відтак, з’явилося відразу 4 вакантних місця.

Керівництво ФК “Тернопіль” просило ПФЛ залишити команду у першій лізі, оскільки у клубу є добре розвинута спортивна база та чисельна глядацька аудиторія. На матчі ФК “Тернопіль” приходить 2-3 тисяч вболівальників, тоді як деякі інші команди на трибунах збирають заледве 100 глядачів.

Згідно з рішення виконкому ПФЛ, ФК “Тернопіль” наступного сезону таки гратиме і далі у першій лізі. Однак розслаблятися не варто. Адже за новим регламентом, першу лігу наступного сезону відразу покинуть команди, які посядуть три останніх місця. Команда, яка посяде четверте місце внизу турнірної таблиці, гратиме перехідні матчі.

У Смиківцях, що поблизу Тернополя, фура зіткнулася з легковим автомобілем

Найвідоміший борець із тернопільськими браконьєрами може очолити обласну екоінспекцію