Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутатів відправили у школи, щоб порахували скільки грошей потрібно на ремонти

До наступної сесії міської ради депутата кожного тернопільського округу зобов’язали навідатися у школи і визначити першочергові потреби у ремонті.

сесия4Щороку, після завершення шкільного навчання, комісія міської ради оглядає навчальні заклади і визначає, на що спрямувати гроші з міського бюджету, аби відновити школи.

Однак часто ремонтні роботи покладають на плечі та гаманці батьків тернопільських учнів і в результаті все завершується на косметичних ремонтах і нових партах. Тоді як за старі дахи чи знищений асфальт на шкільних майданчиках взятися нікому.

«Я пропоную, щоб у міжсесійний період провести огляд навчальних закладів міста за участі працівників управління освіти та депутатів міської ради відповідно до округів, на яких розташовані навчальні заклади, аби визначити реальні і першочергові, підкреслюю, потреби по підготовці до навчального року. А також підготовити пропозиції на наступну сесію, щодо їх фінансування», – зініціював на сесії депутат міської ради Тернополя та одночасно директор ЗОШ №5 Петро Поврозник.

Мовчки, без зауважень та заперечень, депутати Тернопільської міської ради проголосували за роботу у шкільній комісії. Тож тепер їм доведеться вивчити усі проблемні питання кожної школи на своїх округах і прозвітувати на наступній сесії.

Іван Чайківський робить сам і показує приклад

Фальшиве водійське посвідчення тернополянин хотів обміняти на справжнє