Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі шестеро поліцейських начальників ідуть на пенсію, бо там більше платять

Вчора розпочалася перевірка усіх керівників 1 категорії з Тернопільщини.

полиция1І хоч поліцейські сьогодні ще проходитимуть тести, а тільки завтра перевірку завершать, уже відомо – 6 поліцейських виявили бажання вийти на пенсію, за ними на заслужений відпочинок підуть й інші пенсіонери, які роками продовжували працювати у поліції.

«На пенсію вийдуть начальник міського відділу поліції Савка, начальник районного відділу поліції Гукалюк, начальник управління кадрового забезпечення Крайник, начальник оперативної служби Сивуля, начальник відділу по боротьбі з торгівлею людьми Агеїв, начальник Теребовлянського райвідділу Яворський, готується до виходу на пенсію заступник по криміналу Рубчук, який зараз на лікарняному. Ще декілька чоловік, які мають пенсійний вік, готові йти на пенсію, бо на посаді отримують 8 тисяч гривень на місяць, а на пенсії будуть мати 9 тисяч гривень – така ситуація у державі. Не знаю, чому так роблять, але це просто кадри вимиваються», – зазначив т.в.о. керівника обласної поліції Олександр Богомол.

Окрім того, виконуючий обов’язки керівника розповів, коли і він пройде переатестацію.

«Начальники ГУ НП областей на переатестацію поїдуть після того, як її пройдуть усі працівники. Це по принципу: «Спочатку ми всіх повиганяємо, а потім виженуть нас».

Також Олександр Богомол звернувся і до членів комісії. Поліцейський сподівається на їхню об’єктивність в оцінюванні правоохоронців. І що таких працівників, які викрили вбивство таксистки, таксиста і нещодавно громадського активіста з Кременця, залишать у поліції і нададуть гідне матеріальне забезпечення. Бо, переконаний  Олександр Богомол, тоді ловити злочинців на Тернопіллі буде нікому.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

Підозрюваних у вбивстві активіста Віталія Ващенка зловили у Кривому Розі (ОНОВЛЕНО)

Тернопільські школярі можуть і самі відмовитися від вивчення християнської етики