Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі мешканці житлового будинку організували пропускний пункт з вартовими (ФОТО)

Весь транспорт на Вербицького, 22 у буквальному смислі мірятимуть у висоту.

Вербицького1Ті, що будуть нижчими за шлагбаум воріт – зможуть проїхати вулицею без перешкод. Однак вантажівкам доведеться зупинятися і мати справу з вартовими, а якщо водії намагатимуться проїхати до будови – матимуть справу з мешканцями 22-го будинку на Вербицького, а той з правоохоронцями.

Така принципова позиція у тернополян через те, що вони прокладали дорогу до свого будинку власним коштом і тепер не хочуть, щоб через зведення багатоповерхівок житлового кооперативу «Степана Бандери»  стало причиною знищення нещодавно відремонтованої дороги.

Тож тепер, люди не лише викликають правоохоронців під час кожної спроби проїзду Вербицького2вантажівок, а й встановили пропускні ворота.

У свою чергу вартові запевняють, що чергуватимуть на пропускному пункті цілодобово і мешканці усіх будинків і котеджів, які проживають поруч будови, зможуть проїжджати власним транспорту у будь-яку пору доби.

Нагадаю, про свою проблему з поїздом важкої техніки для будівництва житла дольовики кооперативу «Степана Бандери» заявляли на весь Тернопіль: проводили акції під міською радою та брали участь у діалозі з депутатами та міським голою.

Міська влада обіцяла допомогти людям знайти вихід з цієї ситуації. Адже представники споживчого кооперативу «Зеленбуд» часто не пропускають вантажівки через свій заїзд, а з боку вулиці Вербицького вантажівкам довелося б їздити попри стіни багатоповерхівки і дорога навпроти 22-го будинку на Вербицького була єдиним рішенням цієї проблеми.

Але думкою мешканців, які вкладали дорогу за власні кошти, ніхто не поцікавився. Тепер тернополяни висловили її, встановивши пропускний пункт.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

ФК “Тернопіль” у цьому році так і не здобув жодної перемоги

Суд виніс вирок для повії, котра у Тернополі побила пенсіонерку