Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У школах Тернополя пролунав Останній дзвоник (ФОТО)

Останнім дзвоником 27 травня насолоджуються тернопільські школярі та їхні батьки.

дзвінок6Цьогоріч педагоги 4 школи вирішили не обмежувати свято спортивним майданчиком, а провести останній дзвоник на літній сцені парку ім. Т. Шевченка.

Серед розквітлої травневої природи зі школою на літо попрощалися 725 вихованців 4 школи, одною із них є учениця 5-А класу Вероніка Книж.

«Цього року мені дуже сподобалося навчання математиці, а ще у мене тепер нова подруга – Поліна, вона приїхала до нас у Тернопіль із Сімферополя. Влітку я хочу гуляти з друзями, поїхати на море, у дитячий табір. А ще я дуже люблю кататися на роликах».

Значно більше, аж 1025 дітей зібралося на останній дзвоник на спортивному майданчику тернопільської школи №3.

Востаннє дзвоник пролунав для випускників 11 класів, зокрема і для Олени Гурби з 11-А.

«Ще один рік в школі я б не витерпіла! Дійсно, я вже дуже хотіла закінчити школу, зробити свій перший крок у доросле життя – навчатися на дизайнера стилю в індустрії моди. Звісно, що я буду сумувати за школою і можу порадити первачкам не боятися навчання, нового досвіду. Школа дала мені дуже багато знань і життєвого досвіду, навчила виходити з різних ситуацій, подарувала друзів».

дзвінок2 дзвінок3

Більше наснаги до навчання у школі у першачків. Від нових знань та першої вчительки після року навчання у захваті залишилася учениця 1-В класу Аліна Яременко.

«Мені сподобалося навчання і важко не було навіть вставати зранку. Мені сподобалася дуже математика, але літом я хочу на море!».

Уже завтра, 28 травня зі школою назавжди попрощається більш як 1200 випускників. Їхнє свято розпочнеться о 15:30 на тернопільському стадіоні.

дзвінок5 дзвінок1

дзвінок4 дзвінок7

У Тернополі від небезпечної недуги раптово померла дитина

У Тернопільському ставі рибалка зловив гігантську рибину (ФОТО)