Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернополі неймовірна погоня завершилася травмами і для злодія, і для поліцейського

Все майже як у кіно – крадіжка, поліція, погоня. Тільки от каскадерів, які мали б виконувати складні трюки, не було. Відтак, після стрибків з п’ятиметрового мура травми отримали і злодій, і поліцейський. 

злодій-травмаЕкіпажу патрульної поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа намагається проникнути на подвір’я приватного будинку, на вулиці Степовій.

Виклик надійшов 22 травня, близько 3-ї години ночі. Охоронці порядку відразу виїхали на місце події. Заявник показав подвір’я, де намагався проникнути невідомий.

Патрульні ретельно оглянули вулицю. При світлі ліхтаря помітили людський силует біля паркану. Кілька разів інспектори окликнули невідому особу, але у відповідь – мовчанка.

Коли патрульні підійшли ближче, чоловік почав втікати. У поспіху він згубив в’язку ключів. Інспектори кинулися навздогін.

Одному з них таки вдалося затримати правопорушника, який стрибнув із 5-тиметрового паркану, а інспектор вслід за ним. Як наслідок, у втікача – зламана п’ята, у патрульного – пошкоджене сухожилля на нозі.

Охоронці порядку викликали швидку, після того, передали втікача слідчо-оперативній групі та в’язку ключів, як речовий доказ.

Пізніше з’ясувалося, що у ній був ключ від гаража господарів будинку, куди той намагався потрапити, повідомили у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

Як у Тернополі обирали найкрасивішу студентку? (ФОТО)

У Тернопільській обласній раді і досі звільняють керівника апарату