Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський радник Авакова прокоментував свою присутність у списках “чорної каси” Партії регіонів

Регіонал Петро Гоч не єдиний представник Тернопільщини, прізвище якого фігурує в оприлюднених фрагментах “чорної каси” Партії регіонів.

Апостол1В оприлюднених фрагментах вказано, що 28 листопада 2012 року Геллер отримав 1 420 000 доларів. У графі призначення зазначено – Апостол (коаліція).

Про якого саме Апостола йдеться невідомо, але ймовірно, що це колишній нардеп від Тернопільщини Михайло Апостол, який зараз працює радником міністра МВС.

До речі, сам Михайло Апостол на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook уже відреагував на оприлюднену інформацію.

“Просто самому цікаво, з якою метою недобитки Партії регіонів, корупціонери злодії і аферисти сфабулили моє прізвище до “чорної бухгалтерії”. Я завжди боровся з ними, борюся в даний час і буду боротися, а також жодного разу не подавав нікому приводу сумніватися у моїх діях.

Звичайно, на кону у вас стоять незаконно захоплені млн. га землі державної власності, цукри державної власності, державні сг підприємства та ін. ваші злодіяння. Вам простіше мене знищити, ніж працювати по закону, платити податки і т.д. Я прекрасно усвідомлюю, із вашим фінансовим ресурсом, мені важко з вами боротися і доказувати свою правоту.

А я і не буду витрачати на це час, нерви і здоров’я, мені соромно і смішно, що ви опустилася так низько. Ви мені рота не закриєте і я, скільки буду мати змогу ,стільки буду викривати ваші афери. Для мене важливо, що мені вірять мої рідні, мої друзі і, надіюся, керівництво. Я чесний перед ними і перед Господом,а не ви і ваші диванні, дешеві писаки”. – зазначив Михайло Апостол.

апостол

Тернопільський аеропорт віддадуть інвестору разом із землею

Відеокамери зафіксували обличчя нападників, які вбили активіста Віталія Ващенка