Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На літній період з Тернополя курсуватиме новий поїзд на Миколаїв і Одесу

Додатковий поїзд на Миколаїв, Херсон та Одесу курсуватиме через Тернопіль у літній період.

потяг3За результатами проведеного виїзного  засідання Комітету Верховної Ради України з питань транспорту, що відбулося 16 квітня, у Тернопільській області вирішено ряд проблемних питань забезпечення залізничного сполучення.

Як повідомили в управлінні розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження облдержадміністрації, з Тернополя через Одесу до Миколаєва і Херсона призначили новий поїзд (на літній період).

Також графік руху  поїзда 791/792 Ковель-Тернопіль-Ковель – модифікують до Луцьк – Здолбунів- Красне-Тернопіль – Хмельницький.

«В літню пору року є доцільність видовження маршруту з Одеси до Миколаєва та Херсона оскільки Тернопільська область, маючи великий туристичний потенціал, має обмежене сполучення з південними регіонами України, – зазначив начальник управління  розвитку інфраструктури, транспорту та енергозбереження Василь Ясіновський. –  Модифікація маршруту Ковель-Тернопіль шляхом видовження до Хмельницького забезпечить з однієї сторони збільшення  потоку туристів з Польщі та з іншої сторони потік пасажирів, що планують відпочити на Шацьких озерах».

Надія Савченко повертається в Україну!

На Тернопільщині засудили батька і сина, які викрали офіціантку бару