Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Минулої доби на Тернопільщині у 5 аваріях травмувалися 7 людей

У неділю, 29 травня, на дорогах Тернопільщини трапилося 5 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими, у яких 7 людей отримали травми.

dtp2Тож у неділю 2 дорожні аварії трапилися у Зборівському районі. Спочатку о 4:55, на ділянці автодороги Львів-Тернопіль водій вантажівки Renault Mascott 1988 року народження не впорався з керуванням і з’їхав з проїзної частини дороги у кювет.

Вантажівка перекинулася, через що водія доправили у Зборівську районну лікарню із закритим переломом правої та лівої ключових  кісток. Чоловіку надали медичну допомогу, але не госпіталізовували, поінформував старший інспектор СВУПД ГУ Національної поліції в області Микола Ігнатченко.

Згодом, о 15:50, у цьому ж районі, поблизу села Озерна, ДТП відбулося на 101 км автодороги Львів-Тернопіль. Не впоралася з керуванням і також з’їхала у кювет та перекинула авто жителька м. Борислав Львівської області 1975 року народження. Водій Renault Zero та її пасажир 1974 року народження отримали забої шийного хребта, водій – і ліктьового суглобу, але також не госпіталізовувалися після надання медичної допомоги.

Невдовзі, о 17:55 ДТП трапилося у Лановецькому районі. Неподалік села Синівці водій скутера Navigator 1976 року народження на ґрунтовій дорозі не впорався з керуванням і впав із транспорту. Жителя Ланівець доправили у  реанімацію районної лікарні із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, рваною раною губи і гіпертермічним шоком.

Вже вночі, 00:10 трапилася інша дорожня аварія. Водій автомобіля Opel 1990 року народження наїхав у Кременці на пішохода, жительку району 1999 року народження. У лікарню дівчину доправили з  перелом правої плечової кістки, закритою черепно-мозковою травмою, забійними ранами правого ліктьового суглобу.

Також аварія трапилася вночі у Борщівському районі. Близько 1:00, в ніч на 30 травня водій автомобіля Opel Corsa не вибрав безпечну швидкість руху, не справився з керуванням і допустив зіткнення з бетонною опорою. В наслідок зіткнення у Борщівську районну лікарню доставили двох пасажирок 1994 року народження, жительок міста Борщів.

Одна з пасажирок отримала черепно-мозкову травму і струс головного мозку,  в іншої –  множинні переломи тазу і вивих стегна. Пасажирів госпіталізували у Борщівську районну лікарню.

На Тернопільщині водій легкового автомобіля під час обгону влетів у фіру

Завтра у Тернополі добровольці АТО пікетуватимуть обласну раду