Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Гройсман не поспішає виконувати обіцянку Яценюка щодо ремонту доріг Тернопільщини

Тернопільська область і досі чекає на додаткові 100 млн. грн. для ремонту доріг

дорога-ремонт1На останній селекторній нараді за постановою Кабінету Міністрів України Тернопільщині надали 78 млн. грн. для ремонту доріг.

«Надіюся, що з часом сума іще зросте, – висловив сподівання голова Тернопільської ОДА Степан Барна. – Одночасно ми ведемо перемовини з урядом, щодо здійснення капремонту дороги Тернопіль-Дубно. Це величезний проект, який надасть багатьом людям роботу, тому чекаємо результатів».

Є для доріг Тернопілля й інша додаткова перспектива. Адже частини автошляху Львів-Херсон ремонтуватимуть і на Тернопільській, і на Хмельницькій та на Вінницькій території.

Попри кошти, які обласна влада намагатиметься залучити з програм соціально-економічного розвитку, керівництво області сподівається, що Кабмін поверне Тернопіллю на розвиток інфраструктури 100 млн. грн., які надійшли у державний бюджет від перевиконання на Тернопільщині плану митних надходжень у 2015 році.

Нагадаємо, минулого року уряд обіцяв, що половина від коштів, які надійдуть від перевиконання митних надходжень, будуть повернуті у регіон для ремонту доріг. Тернопільщина перевиконала план митних надходжень, але тепер добитися від уряду обіцяного дуже складно.

На трасі Тернопіль-Чернівці зіткнулися “Фіат-Дукато” і трактор “Т-150”

У результаті ДТП на Кременеччині постраждали двоє людей