Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Убивці таксистки зі Збаража вигадують різні версії, аби затягнути слідство

Розслідування вбивства таксистки на Тернопільщині досі не закрили

наручники5Хоч сьогодні розшукують одного із підозрюваних у вбивстві таксиста на межі Тернопільщини і Хмельниччини, не поставлена крапка в іншій трагедії, яка стосується водіїв таксі і відбулася вкінці минулого року у Підволочиську.

Ще 25 грудня, жертвою двох підлітків 19 і 16 років стала 35-тирічна збаражчанка, яка теж працювала водієм таксі і з Тернополя відвозила клієнтів у Підволочиськ.

Однак розрахувалися хлопці за проїзд ножем, від отриманих травм 26 грудня жінка померла. За висновками судово-медичної експертизи у жінки була гостра дихальна недостатність, поранення шиї з пошкодженням гортані, масивний двобічний ателектаз легень.

«Розслідування справи у Підволочиську затягнулося у зв’язку з проведенням судово-медичних експертиз. Злочинці вигадували різні версії і нам потрібно було проводити додаткові слідчі експерименти, додаткові судово-медичні експертизи, але вина їх доведена і в цьому місяці буде завершене це кримінальне провадження», – розповів виконуючий обов’язки начальника обласної поліції Тернопільщини Олександр Богомол.

Після цієї розправи із таксисткою, нещодавно трапилася інша трагедія – неподалік Шумського району, уже на території Хмельницької області 10 травня загинув водій тернопільського таксі. У вбивстві підозрюють 2 осіб, одного чоловіка уже затримали, іншого розшукують.

«Другий випадок – це дуже негативний дзвіночок. Працівникам цієї професії потрібні додаткові заходи безпеки, бо підбирати клієнтів. Бо якби виклик таксі хоча б був через мобільний телефон – вже була б якась гарантія того, що злочинець боявся би вчинити якісь незаконні дії», – додав Олександр Богомол.

На Тернопільщині медики уже два місяці сидять без зарплати

Фестиваль «Файне Місто» вперше відбудеться у чотириденний термін