Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Де у Тернополі дешевші ранні фрукти та овочі?

На тернопільському центральному ринку уже продають перші черешні та полуницю. Якщо за кг черешні просять 35 грн., то кг полуниці коштуватиме від 26-30 грн.

ринок-ціни1 ринок-ціни2

Є на центральному ринку й молода картопля, кілограм якої вартуватиме від 10 до 13 грн., кг редиски – 8 грн. огірки – 12-15 грн., помідори – в середньому 25 грн. за кг. А за кг буряку з нового врожаю продавці центрального ринку просять 22 грн., така ж ціна і молодої моркви, тоді як минулорічна коштуватиме 12 грн. за кг., а старий буряк продають по 9 грн., цибуля – 10-12 грн. за кг. За молоду капусту на центральному ринку доведеться заплатити всього 5 грн. за кг.

На новому ринку біля тернопільської приміської автостанції придбати полуницю буде дешевше – від 23 до 26 грн. за кг, а от черешня там дорожча ніж на центральному ринку – аж 45 грн. за кг. Проте можна там знайти черешню і за 30-35 грн.

Та на новому ринку щонайменше на гривню чи навіть на 3 або 5 гривень дешевше коштуватимуть інші продукти. Капуста вартує 4 грн. за кг, огірки – 12 грн., помідори – 23 грн. за кг, кабачки – 10-12 грн. молодий буряк по 19 грн. за кг, картопля по 10 грн. за кг.

ринок-ціни3 ринок-ціни4

ринок-ціни5 ринок-ціни6

На Тернопільщині працівники СІЗО сьогодні у вишиванках стерегли ув’язнених (ФОТО)

На Тернопільщині під час нересту рибу з Дністра возять причепами (ФОТО)