Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Біля Івачівського водосховища утворилися два стихійних сміттєзвалища

Івачівський став зазнає нової екологічної катастрофи

ІвачівПопри забруднення Івачівського ставу з боку Малашівського сміттєзвалища, що, на думку «Тернопільводоканалу» не впливає на якість води у свердловинах, з яких постачають воду, став забруднюють сміттям і з боку Горішнього Івачева.

Про 2 хаотичних сміттєзвалища над водою, біля бази «Динамо» і комбайнового заводу громадській раді при Тернопільській ОДА розповіли активісти Зборівської громади.

«Якщо на греблі, де люди будуть ГЕС, прибрано – перевіряли активісти, то місцеві підтверджують цих 2 хаотичних звалища просто над водою. Це добре, що міська ради вирішила деякі питання по звалищу у Малашівцях виплатою гробових, але на цю безгосподарність селищного голови, мисливців і рибалок, які користуються водоймищем в Івачеві, потрібно розібратися і на рівні ОДА»,- повідомив голова ради Валерій Федорейко.

Розібратися із ще одною екологічною проблемою Івачева голова ОДА зобов’язав очільника Тернопільської районної адміністрації Олександра Похилого. Чи будуть зроблені якісь суттєві господарські кроки у збереженні Івачівського ставу розповімо вам згодом.

Неймовірний “Останній дзвоник” на Тернопільщині – директора спіймали на хабарі

Хто винен винен у тому, що кар’єри на Тернопільщині працюють нелегально?