Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільський водій на місці скоєння ДТП залишив записку

У Тернополі водій трішки зачепив чужу машину, але власниці пошкодженого авто у момент цієї незначної автопригоди не було.

запискаТож чоловік залишив після записку, вказавши свій номер телефону. Пообіцяв при потребі відшкодувати завдані збитки. Але дощ розмив частину записки, в тому числі й останні дві цифри номера телефону.

“Детективна історія (майже як Діти капітана Гранта)
У моєї знайомої трошки пошкодили машину. залишили ось таку записку. Але двох останніх цифр нема, так як падав дощ і записка розлізлась (якраз у тому місці, де були останні цифри номера телефону).

Прохання допомогти: набрати номер 050-947-92 у себе в телефоні і подивитись, можливо вам видасть нашого Олександра.  Щиро вірю у всесильність інтернету і людську допомогу”. – написав Олег Різник у соціальній мережі Facebook.

Слід зауважити, що подібні автопригоди часто виникають у дворах під’їздів або на автостоянках чи безкоштовних парковках. Користуючись відсутністю власників незначно пошкоджених авто, водії покидають місце ДТП, з розрахунку, що через незначні завдані збитки ніхто їх шукати не буде.

Випадок із тернополянином Олександром показує приклад іншим водіям, як потрібно себе поводити у випадку навіть незначних завданих збитків.

Португальські бізнесмени зацікавились Тернопільським м’ясокомбінатом

На Тернопільщині у ДТП загинув велосипедист