Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У зв’язку з похолоданням у Тернополі відновили опалювальний сезон

Щоправда, тільки для тих мешканців міста, у кого в квартирах є індивідуальне опалення.

опаленняУ вівторок, 19 квітня, міський голова Тернополя Сергій Надал вніс зміни у розпорядження №105 від 4 квітня цього року про завершення опалювального сезону у будинках і квартирах з індивідуальним опаленням.

У початковому рішенні глави міста йшлося про те, що з 5 квітня «Тернопільміськгаз» має закінчити опалювальний сезон для мешканців Тернополя в будинках і квартирах з індивідуальним газовим опаленням. А вже наступного дня мало розпочатися опломбування опалювальних пристроїв при відсутності лічильників газу.

Втім, згідно із внесеними змінами до розпорядження, опалювальний сезон для мешканців Тернополя в будинках і квартирах з індивідуальним газовим опаленням завершиться 30 квітня. А з 1 травня розпочнеться опломбування опалювальних пристроїв при відсутності лічильників газу.

Ймовірно, що саме похолодання, яке настало на початку цього тижня, змусило міську владу повернутися до рішення про завершення опалювального сезону і внести корективи, які стосуються тих, у кого вдома є індивідуальне опалення.

У центрі Тернополя гуляти небезпечно – на голову може впасти балкон

В останні дні посту у Тернополі дорожчає риба