Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Тернопільських депутатів змусять знову сісти за парти та довчити Закони України

В умовах децентралізації депутатів місцевих рад Тернопільщини заставлять завершити магістратуру або ж підвищити кваліфікацію у роботі над децентралізацією у краї.

волошин депутати (1)Це спільний проект Юридичного факультету ТНЕУ, Тернопільської обласної ради та Інституту законодавства Верховної Ради України, який планують реалізувати уже незабаром. Про це на міжнародній науково-практичній конференції у ТНЕУ повідомив професор і завідувач відділу теорії та практики законотворчої діяльності Інституту законодавства ВРУ Юрій Волошин.

«Ми реалізуємо проект у найближчий час, враховуючи нашу ліцензію з магістерської підготовки місцевого самоврядування та децентралізації. Я вважаю що це буде дуже перспективний проект, який здійснює подальшу політику нашої держави у сфері децентралізації та місцевого самоврядування».

Кого з депутатів місцевих рад Тернопілля направлять на підвищення кваліфікації Юрій Волошин має обговорити з головою обласної ради Віктором Овчаруком ще під час сьогоднішнього перебування у Тернополі.

Світлана КРИЧКІВСЬКА

Про реформу правової системи України у Тернополі спілкуються представники 12 країн світу

На Тернопільщині сільські “байкери” влаштували жахливе ДТП