Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Депутати кажуть, що завтра не дозволять вносити зміни до Генплану Тернополя

Депутати Тернопільської міської ради планують завтра, 21 квітня, питання про внесення змін до Генерального плану забудови міста зняти з порядку денного і відправити на доопрацювання.

merija2Про це повідомив депутат міськради, голова фракції ВО “Свобода” Роман Навроцький.

Свободівець пояснив, що депутати не ознайомлені належним чином із підготовленим проектом рішення.

Відтак, доцільно зняти це питання з порядку денного і відправити на доопрацювання.

За словами Романа Навроцького, кожен депутат подивиться по своєму округу, які зміни пропонується внести, вивчить доцільність внесення цих змін, і тільки після цього доречно буде повернутися до питання Генплану на одній із наступних сесій.

Роман Навроцький повідомив, що таку ж позицію підтримують і керівники інших фракцій міськради. Тому дуже велика ймовірність того, що питання змін до Генплану таки буде зняте з порядку денного.

Нагадаємо, у четвер, 21 квітня, відбудеться чергова сесія Тернопільської міської ради. Одне з найбільш резонансних питань, які пропонують на розгляд депутатів, зміни до Генплану.

Значна частина громадських активістів у Тернополі вважають, що внесенням змін до Генплану міська влада хоче узаконити усі скандальні будівництва, які були здійснені з порушеннями впродовж останніх кількох років.

У міській раді одноголосно проголосували за демонтаж барельєфу Тернопільської області

Степан Барна нарешті знайшов причину, чому влада не може добудувати обласну бібліотеку