Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

Про 7 життів жінки тернополянкам розповіла Ольга Горбачова (ФОТО)

Бути Господинею чи Коханкою, Партнером чи Музою – відома українська телеведуча і співачка Ольга Горбачова не обирає, а намагається прожити усі 7 життів жінки.

горбачова10  горбачова9

Зірка переконана, навіть у шаленому ритмі сьогодення, опустити якусь із граней представниці прекрасної статі не можуть.

«Лише праця над собою повернула мені сім’ю, адже я отримала другу пропозицію вийти заміж від того чоловіка, з яким розлучилася. (Юрія Нікітіна, – ред.) Тому я знаю, що наше щастя у наших жіночих руках», – переконана Ольга Горбачова.

З одноденною виставкою власних фотографій «7 Життів Жінки», створених відомим і модним фотографом Геннадієм Черномашенцевим, Ольга Горбачова приїхала у Тернопіль. Експозицію світлин співачка присвятила найактуальнішій проблемі сучасних жінок – як зберігати рівновагу між усіма обов’язками вдома і на роботі, перед власними дітьми та чоловіком і роботодавцями. А разом з цим телеведуча зачепила ще одну не менш важливу тему – як при цьому не втрачати свою енергію, яку жінки використовують для створення гармонії у всьому.

горбачова1  горбачова2

«Якщо йде мова про Господиню – у жінці найважливіша енергетика. Пориньте у минуле, уявіть собі, якою б дикою та емоційно близькою до природи, до землі ви були. Сьогодні багато жінок відірвані від землі, не мають часу на те, щоб вирощувати щось у ній. Саме земля поновлює енергетику жінки. Тому потрібно це компенсувати спілкуванням з матір’ю, адже наша матір – і земля і мати, яка нас народила», – вважає Ольга Горбачова.

горбачова5  горбачова6

Фотоколекція і її зіркова власниця поїдуть у Барселону і в Мадрид, адже звідти співачку уже запросили на платні тренінги для жінок. А поки що з безкоштовною лекцією Ольга Горбачова навідається ще в 11 міст України, найперше у рідний Кривий Ріг.

«Якби не проект, то у Тернопіль я б ніколи не приїхала. Російськомовним зіркам страшно приїжджати у настільки патріотичний край», – жартує українською Ольга Горбачова.

Та насправді уже зараз співачка працює над створенням української пісні. Першочергово їй хочеться заспівати твори класиків. Тож зараз Горбачова працює над музикою для поеми Івана Франка «Ольга».

Світлана КРИЧКІВСЬКА

У Тернополі проводять екологічну акцію: зривають асфальт і садять дерева (ФОТО)

На Микулинецькій “Жигулі” влетіли у дерево