Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

На скандальну дорогу, про яку писали у соцмережах, виділять 12 мільйонів гривень

На ремонт дороги Тернопіль–Скалат-Жванець в межах Скалатської громади Підволочиського району цього року планують виділити 12 мільйонів гривень.

каминь (1)За інформацією, оприлюдненою Службою автомобільних доріг у Тернопільській області, за ці гроші планують відремонтувати 8 км дороги. Ремонт  запланований в межах Скалата, а також перед в’їздом та на виїзді з міста.

Дорогу Тернопіль–Скалат–Жванець також планують ремонтувати і на інших ділянках.
Так, на ремонт цієї траси в межах Гусятинської громади планують виділити 19,5 млн. грн., в межах Озерянської громади – 7,4 млн. грн, в межах Мельнице-Подільської громади – 39 млн. грн.

Нагадаємо, нещодавно у соціальних мережах тернопільський журналіст Василь Солтис повідомляв про те, що на трасі Тернопіль-Скалат-Гримайлів найгірша ділянка дороги від Полупанівського перехрестя до Скалата. Дорога там знищена завдяки вантажним автомобілям, які возять камінь із Полупанівського кар’єру на залізничну станцію у Скалат.

Зазначена ділянка дороги потрапила у план ремонту доріг на 2016 рік. Але тепер важливо, щоб дорожні служби змогли реалізувати усі свої плани щодо ремонту автошляхів області.

Минулого місяця у Тернополі вкрали БМВ, “Субару” і “Мітсубісі” (ВІДЕО)

Як депутати вирішували проблему будівництва на стадіоні “Текстерно”. Поіменне голосування