Читайте новини Галас на GoogleNews - Нажміть підписатися

Читайте новини Галас у Телеграм каналі - Відкрити

У Тернопільській міській раді Блок Порошенка матиме лише 7 депутатів. Але яких!..

За результатами виборів до Тернопільської міської ради “Блок Петра Порошенка “Солідарність” отримає 7 депутатських мандатів.

solidarnist1Так, депутатами міськради стануть:

Шумада Віктор, депутат міськради, заступник голови Тернопільської ОДА, пройшов як перший номер списку

Смакоуз Юрій, директор спортклубу “Смок”, пройшов за квотою “Удару”. У 2006 році він уже був обраний депутатом міськради за списком БЮТу.
Слід також зауважити, що Юрій є рідним братом і бізнес-партнером забудовника Віталія Смакоуза, який веде будівництво біля Співочого поля.

Місько Володимир, доцент ТНПУ, студентський товариш голови Тернопільської ОДА Степана Барни, пройшов по округу, у який входять гуртожитки педуніверситету.

Білан Тарас, волонтер, у 2006 році був обраний до міськради за списком БЮТу, у 2006-2010 рр. працював секретарем Тернопільської міської ради.

Прокопів Ліна, менеджер зі збуту ПП “Креаторбуд”, балотувалася по округу №14

Ібрагімов Михайло, генеральний директор ТРЦ “Подоляни”, балотувався по округу №42, який охоплює житловий масив, що поблизу “Подолян”.

Бич Павло, працівник Служби автомобільних доріг області, студентський лідер, балотувався по округу №2, який охоплює гуртожитки ТНЕУ.

Присутність представників будівельного бізнесу у новій раді  свідчить, що Тернопіль і надалі буде розбудовуватися. Питання тільки в якому напрямку?..

Водночас не потрапили у міську раду відома тернопільська волонтерка Ірина Жигунова, та самооборонець, срібний призер минулорічних виборів до Верховної Ради Іван Ковалик.

Також не пройшов у депутати і кандидат на мера Ігор Вонс.

Нагадаємо, за результатами виборів до Тернопільської міської ради, “БПП “Солідарність” посів друге місце, набравши 13,5% голосів виборців. 

На виборах у Козові усі політичні партії зазнали фіаско

Скромне повернення: “Батьківщина” у Тернополі матиме лише 4 депутати